fbpx

Onlinecoaching utan band

1 495 kr / månad

Rensa

Lär dig spiral stabilisering var du än är!

Onlinecoaching är en möjlighet för dig att börja med Spiral Stabilisering på distans. Du får en egen inloggning och träningsbandet skickas hem till dig. Du får ett individanpassat videobaserat program efter dina behov. Programmet börjar med grunderna och dagliga korta pass med övningar och ger tillgång till fördjupande teori om vad Spiral Stabilisering är, dess historia och vad som gör det unikt. Du har fri support och kan enkelt kontakta mig via plattformen som fungerar på mobil, surfplatta eller dator där du kan filma dig själv och där du kan ladda upp videos för kontroll av din teknik. Programmet rullar månadsvis och har ingen bindningstid. Om du hellre vill fortsätta utan individanpassad coaching kan du nedgradera till onlinekursen inför kommande månad där du kan fortsätta på egen hand utan support. Efter programmet kan du prenumerera på videobiblioteket där du kan fortsätta på egen hand och själv välja övningar och pass. Det brukar ta 2-3 månader för att lära sig övning 1 till 14 om man är utan större besvär.

I onlinecoachingen ingår träningsband, mobilstativ för att filma sin teknik, triggerpunktsboll och en dyna för knäövningar.

Silver - Daglig onlinecoaching och support via chat och video.
Guld - Daglig onlinecoaching och support via chat och video. Två video eller telefonsamtal per månad.

Onlinecoachingen erbjuds i ett begränsat antal. Om den inte går att beställa just nu så är det fullbokat.

OBS - detta är bara onlinecoaching för dig som redan har band. Om du inte har ett Spiral-stabiliseringsband kan du köpa startpaketet med band, bordsstativ, mobilhållare, bandyboll och dyna.

Mer information

Variant

Silver, Guld

Period

Månadsvis, 3 månader