fbpx

Rea!

Onlinekurs – 90 dagar med Spiral stabilisering utan band

Från: 750 kr / månad för 3 månader

Rensa

Lär dig spiral stabilisering var du än är!

Onlinekursen i Spiral stabilisering är en möjlighet för dig att börja med Spiral Stabilisering på distans. Du får ett 90-dagars videobaserat program med nya övningar varje vecka. Programmet börjar med grunderna och dagliga korta pass med övningar och ger tillgång till fördjupande teori om Spiral Stabilisering. Programmet rullar månadsvis i 90 dagar och har ingen bindningstid. Efter programmet kan du prenumerera på videobiblioteket där du kan fortsätta på egen hand och själv välja övningar och pass.

Du gör programmet på egen hand och får tillgång till instruktioner för hur du kan kontrollera din teknik. Om du önskar ett individanpassat program och hjälp att kontrollera din teknik kan du beställa onlinecoaching, där ingår träningsband, mobilstativ, triggerpunktsboll och en dyna för knäövningar och du får kontinuerlig support, kontroll av din teknik, individanpassat program och flera coachingsamtal varje månad. Du kan uppgradera till onlinecoaching när du vill och nedgradera innan nästa månadsförnyelse.

OBS - detta är bara kursen utan band. Du behöver ett träningsband för att kunna göra övningarna. Om du inte har ett Spiral-stabiliseringsband kan du köpa kurspaketet

Mer information

Betala

Månadsvis, Allt på en gång