Datum/Tid
2 april 2023, 09:30 - 14:30

Plats
Hudiksvalls Gym Mall Of Fitness, Håstaholmen 5, Hudiksvall

Kategori
Grundkurs

Vill du förbättra din hållning och minska och förebygga smärta i rygg och axlar?

Lär dig hur du kan återställa och räta upp din hållning, avlasta nacke, axlar och rygg och minska och förebygga besvär och smärta ända från tårna till huvudet som värk och stelhet i rygg/axlar/nacke, diskbråck, ischias, skolios, plantar fasciit, hälsporre och hallux valgus.

Spiral stabilisering är en 40-årig tjeckisk metod som tränar och aktiverar dina spirala muskelkedjor vilket ger en rak och naturlig hållning som ökar rörligheten och minskar trycket på diskar och leder. När rätt muskler aktiveras stabiliseras bålen och de ofta överbelastade musklerna i nacke, axlar och ländrygg tillåts slappna av. Övningarna genomförs med speciella elastiska band och börjar med lätt belastning.

Innehåll
Fokus på inlärning av grundövningar (1-6) så du snabbt kommer igång. Övningar varvas med översiktlig teori om anatomi, historik, och beskrivning av vanliga besvär och lösningar för dessa. Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs. För dig som har mindre eller vill förebygga besvär, ej akuta besvär (ex diskbråck med utstrålande smärta). Då rekommenderas enskild behandling. Gummiband ingår och tillgång till kursmaterialet och övningarna online.

Övrigt:
Lunchrast ca kl 12-13. Möjlighet att värma medhavd mat finns (endast mikro). Restaurang Hamnkrogen serverar tyvärr inte lunch på helger.

Pris 2495:- Inkl gummiband
Betala på plats med jämna kontanter, kort eller swish
Bokning är bindande men kan överlåtas

Läs mer om Spiral Stabilisering: https://evohealth.se/sps/

Bokningar

Biljetter

2 495,00kr

Välj antal och tryck boka.

Betalning och bekräftelse