Datum/Tid
1 mars 2020
10:00 - 16:00

Plats
Eter & Eld

Kategorier


Andreas Damberg som driver EvoHealth i Hudiksvall, kommer till Karlshamn, för en fortsättningskurs i i Spiral stabilisering – som handlar om att återaktivera kroppens naturliga rörelsemönster. Det kan hjälpa vid besvär från nacken till tårna. Diskbråck, rygg, axel/nacke, höft, knä fot, hallux valgus, skolios mm.

Spiral stabilisering är en 40-årig tjeckisk metod som tränar och aktiverar dina spirala muskelkedjor vilket ger en rak och naturlig hållning som ökar rörligheten och minskar trycket på diskar och leder. När rätt muskler aktiveras stabiliseras bålen och de ofta överbelastade musklerna i nacke, axlar och ländrygg tillåts slappna av. Övningarna genomförs med speciella elastiska band och börjar med lätt belastning.

Repetition av grundövningarna och inlärning av mer avancerade övningar (7-11) med steg och rotation. Övningar varvas med fördjupande teori om anatomi och beskrivning av vanliga besvär och lösningar för dessa och förståelse om metoden, samt hur olika vanor och beteendemönster påverkar rörelsesystemet. Kursmaterial och övningar på video online ingår med en provperiod på en månad.

Förkunskapskrav: Grundkurs/steg 1 eller enskild behandling så du kan grundövningarna.

Pris 1495:-
Läs mer om Spiral Stabilisering: https://evohealth.se/sps/

Boka