Datum/Tid
13 september 2020
09:30 - 15:30

Kategorier


Plats: Köpmanbergets terass, Hudiksvall

Spiral stabilisering är en 40-årig tjeckisk metod som tränar och aktiverar dina spirala muskelkedjor vilket ger en rak och naturlig hållning som ökar rörligheten och minskar trycket på diskar och leder. När rätt muskler aktiveras stabiliseras bålen och de ofta överbelastade musklerna i nacke, axlar och ländrygg tillåts slappna av. Övningarna genomförs med speciella elastiska band och börjar med lätt belastning.

Fokus på inlärning av grundövningar (1-6) så du snabbt kommer igång. Övningar varvas med översiktlig teori om anatomi, historik, och beskrivning av vanliga besvär och lösningar för dessa. Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs. För dig som har mindre eller vill förebygga besvär, ej akuta besvär (ex diskbråck med utstrålande smärta). Då rekommenderas enskild behandling. Gummiband ingår och tillgång till kursmaterialet och övningarna online med en provperiod på en månad.

Terassen har tak och öppna sidor utomhus och gott om plats så vi kan hålla avstånd till varandra. Kläder efter temperatur, men helst åtsittande för enklare kontroll av teknik.

Pris 1495:-
Läs mer om Spiral Stabilisering: https://evohealth.se/sps/

Boka