fbpx

Enskild behandling

Hur går enskild behandling till?

Spiral stabilisering tränar och aktiverar dina spirala muskelkedjor vilket ger dig en rak och naturlig hållning som ökar din rörlighet och minskar trycket på dina diskar och leder. När rätt muskler aktiveras stabiliseras bålen och de ofta överbelastade musklerna i nacke, axlar och ländrygg tillåts slappna av. Övningarna som genomförs med speciella elastiska band är enkla att utföra och börjar med mycket lätt belastning och ökas efterhand där fokus ligger på korrekt utförande i lugn och avslappnad miljö.

Vid ditt första besök går vi igenom din historik och dina besvär och du får en genomgång av spiral stabilisering. Vi testar din förmåga att rekrytera dina spirala muskelkedjor, du får ett förslag på behandlingsplan, en massageliknade behandling för att slappna av spända muskler och utvalda övningar utifrån dina behov. Du kan välja att betala enbart för nybesöket eller ett startpaket med gummiband, dina övningar på video och fler behandlingar.

Stora paketet ger dig 2 behandlingar à 60 minuter per månad med mjukdelsbehandling, tester och nya övningar. Lilla paketet ger 2 träffar à 30 min med enbart test, träning och utveckling av övningar. I båda paketen ingår gummiband och du får du tillgång till en plattform online via webbläsare eller app med dina övningar på video så du kan fortsätta träna hemma ca 10-15 min per dag. Vi kommunicerar enkelt via plattformen och jag kan följa och justera ditt program online. 

Läs mer om spiral stabilisering.

Priser

Nybesök 75 min 995:-
Startpaketet (nybesök + 1 återbesök + gummiband + övningar på video) 1 månad 1995:-
Stora paketet (2 återbesök per månad à 60 min + övningar på video)  1995:-/mån
Lilla paket, endast träning (2×30 min + övningar på video) 1495:-/mån
Återbesök med mjukdelsbehandling 60 min 995:-
Återbesök endast träning 30 min 600:-
Betala på plats med swish eller kort
Avdragsgillt som friskvård

Enskild mottagning på Skeppsdalsvägen 29A, Hudiksvall

Då vi är måna om att du ska få så bra resultat som möjligt tar vi bara in ett begränsat antal kunder och tillämpar väntelista. Vänligen fyll i formuläret nedan för att ansöka om att bli kund. Vi återkommer till dig med svar så snart som möjligt och meddelar om vi tror att spiral stabilisering skulle kunna hjälpa dig.