Jag jobbar mycket sittande och har haft problem med spänningar i nacke och axlar samt stelhet i ländryggen. Även haft mycket spänningshuvudvärk. Efter bara några veckor med Spiral Stabilisering märkte jag att alla besvär var borta. Nu har jag varit fri från all värk i sex månader. Övningarna är lätta att göra även om man har ont. Onlinecoachingen har fungerat jättebra. Appen är lätt att använda och Andreas har varit tillgänglig och svarat snabbt på mina frågor både via meddelanden och videosamtal. Rekommenderas varmt!

Sofia

Har haft ont i ryggen i många år och provat allt men inget har gett någon längre effekt. Var väldigt skeptisk till spiral stabilisering men snabbt var all värk och stelhet i ländryggen borta.

Onlinecoachingen har fungerat väldigt smidigt då jag kunnat utföra allt från hemmet på tider som passar mig. Tydliga videor och enkelt att ställa frågor direkt i appen. Att kunna gå tillbaka och repetera instruktionsvideor är också väldigt bra!

Linda

Fick massivt diskbråck sommarn 2019, som jag haft problem med (från och till) sedan dess. ade ett litet bakslag med smärta ner i benet strax innan jul 2020, det va då jag hörde av mig till Andreas. Fick övningar som jag började med och började känna mig bättre ganska fort. Sen dess har det bara blivit bättre. Kan jobba som vanligt med fysiskt arbete även om man får tänka sig för vid de tunga lyften. Kan känna en återkommande stelhet efter en extra tung arbetsdag. Men gör jag mina övningar känner jag mig snabbt rörligare.

Erik

Jag träffade Andreas när jag ville ha en personlig tränare för att kunna lära mig om bästa möjligheter som finns för att stärka ryggen.

Jag är 43 och jobbar som apotekare. Långa arbetspass med att stå och prata med mina kunder och mycket datorarbete gjorde så att jag kände att jag behöver göra nånting eftersom jag hade ont i axlar och i nedre delen av ryggen.  När jag träffade Andreas fick jag höra för första gången om spiral stabilisering.

Allt som man behöver som utrustning är en band och därefter kan man börja.  Jag är en löpare, jag älskar att springa. Men med övningarna från Andreas fick jag förbättrad kroppsposition under löpningen och ryggen blev mycket bättre. Övningarna är enkla, ingen ansträngning behövs, man lär sig andas korrekt och man lär sig kontrollera muskler som hjälper att behålla en fin och aktiv kroppsposition.

Varje morgon, en kvart med spiralstabiliseringsövningar och dagen kan börja. Jag känner att jag har mer energi under dagen. Om det är någon morgon som jag hoppar över mina övningar så känner jag mig sämre och gör dem så fort det går. Även på jobbet, under lunchen kan jag köra ett pass och efter mår jag mycket bättre, både fysiskt och psykiskt.

Oavset åldern kan alla köra spiral stabilisering och lära sig på nytt att smärta inte behöver vara ett problem som varar.

Cristina

Efter att provat på spiralstabilitet i 2 månader känner jag mig mjuk i ländryggen. Sätesmuskeln på höger sida börjar också fungera bättre o vänstra breda ryggmuskel känns mer avslappnad. Så det här kommer jag att fortsätta med.

Michael

Innan jag började med spiral stabilisering hade jag dålig hållning, min kropp orkade inte hålla sig själv upprätt och jag fick lätt ont i ryggen. Jag svankade mycket och var lite kutryggig. Det är just hållningen som jag snabbt såg och kände en förbättring av när jag började med spiral stabilisering. Jag har fått en otroligt förbättrad bålstabilitet och kroppen orkar hålla sig mer upprätt. Jag är helt säker på att detta kommer förebygga fler ryggproblem.

Jag är väldigt nöjd med online coachningen. Andreas har hela tiden anpassat passen efter mina behov och hur jag har upplevt övningarna han föreslagit. Om någon övning har känts för utmanande har han antingen bytt ut den, givit mig tips eller gjort den enklare. När jag har fått nya övningar har jag filmat dem och han har ritat ut om jag har fel hållning någon gång och förklarat vad jag ska tänka på.

Med andra ord är jag mycket nöjd och kan varmt rekommendera online coachning med Andreas! Spiral stabilisering har blivit en självklar del i min vardag och kommer förbli det.

Mimmi

Är så tacksam för träningen med Spiral Stabilisering som har hjälpt mig mer än vad någon annan behandling eller träning har gjort!

Med en 40-årig ryggproblematik så som skolios, snett bäcken, några diskbråck, benskör mm, har dessa mjuka övningar stärkt en krampande, trött och sliten ryggmuskulatur. Att övningarna varken kräver styrka eller kondition och kan utföras i hemmet via webben är ju så fantastiskt och ger oss med fysiska begränsningar möjligheter att delta.

Tack så mycket Andreas!
Susanne