Onlinecoaching

Spiral Stabilisering

Individanpassat träningsprogram med personlig coaching där du får stöd, råd om teknik och hjälp att få ut det mesta av din träning.

Onlinecoaching SPS

Spiral stabilisering (SPS) är en träningsform där lätta gummibandsövningar används för att stärka rygg, nacke och axlar, vilket leder till mindre smärta och bättre hållning.

Beskrivning

Det här startpaketet för online-coaching innehåller ett individanpassat program och den utrustning du behöver för att komma igång. Upplägget skräddarsys efter dina behov och mål med dagliga övningar på video, inklusive instruktioner samt fördjupande teori om SPS, dess funktion, historik och hur du kan avgöra vilka aktiviteter som gynnar en upprätt hållning. När du får en ny övning så filmar dig själv och får personlig feedback på din teknik och du har fri tillgång till support via appens chattfunktion.

Innehåll

Onlinecoachning innehåller:

  • Individanpassat träningsprogram
  • Smidig mobilapp så du enkelt kan se och utföra övningarna
  • Förinspelade pass så du bara trycker play och kör igång
  • Påminnelsefunktion i mobilappen
  • Direktchatt med instruktör i mobilappen
  • SPS Träningsband

Många människor upplever stor lindring av smärta från rygg, nacke och axlar efter bara några få veckor. Vi kontaktar dig per mail för mer information och inloggningsuppgifter. Ditt band skickas till dig med posten. Programmets längd varierar beroende på dina behov och mål men är vanligen 3 månader och går att pausa vid längre uppehåll. Kan sägas upp innan nästa månads förnyelse. Programmet löper månadsvis en månad i taget utan bindningstid.

Pris: 1995 kr per månad

© 2021 Evolutionary health Sverige AB