Nästa intensivkurs i Spiral stabilisering 16 nov i Hudiksvall

Vid ditt första besök går vi igenom din historik och dina besvär och du får en genomgång av spiral stabilisering. Vi testar din förmåga att rekrytera dina spirala muskelkedjor och du får förslag på behandlingsplan en massageliknade behandling för att slappna av spända muskler och några anpassade övningar. Första besöket kostar 650kr och tar 60 min. Du kan också välja att uppgradera till ett startpaket med ytterligare 3 behandlingar på 45 min och får då med dig ett träningsband så du kan köra igång direkt med dina övningar. Startpaket kostar 2400kr och innefattar första besöket och 3×45 min och ett träningsband.

Spiral stabilisering tränar och aktiverar dina spirala muskelkedjor vilket ger dig en rak och naturlig hållning som ökar din rörlighet och minskar trycket på dina diskar och leder. När rätt muskler aktiveras stabiliseras bålen och de ofta överbelastade musklerna i nacke, axlar och ländrygg tillåts slappna av. Övningarna som genomförs med speciella elastiska band är enkla att utföra och börjar med mycket lätt belastning och ökas efterhand där fokus ligger på korrekt utförande i lugn och avslappnad miljö.

Om du väljer att gå vidare får du med dig ett elastiskt band direkt och tillgång till en plattform online via webb eller app med vidoes av dina övningar så du kan fortsätta med träna hemma som när du lärt dig rätt teknik tar ca 10 min per dag. Vi kommunicerar enkelt via plattformen och jag kan justera ditt program online. Nästa gång vi ses finslipar vi tekniken och utvecklar dessa och/eller lägger till fler övningar.

Läs mer om spiral stabilisering.

Priser
Nybesök 60 min 650:-
Nybesök+3 återbesök inkl band 2400:-
Efterföljande 45 min 550:-
Återbesök 3×45 min 1500:- (150kr rabatt)
Betala på plats med swish eller kort

Avdragsgillt som friskvård

Kontakta mig om du vill veta mer eller boka ett första besöken nedan.

Stäng meny
×
×

Kundvagn