Tack! Se den kostnadsfria videon nedan! Videon har också skickats till din email…

Lindra värk och smärta i rygg, nacke och axlar med hjälp av några få enkla övningar varje dag som alla kan göra

Spiral Stabilisering är en metod som aktiverar de spirala muskelkedjorna i kroppen vilket balanserar de vertikala muskelkedjorna och du får en bättre balans i kroppen.

Det enda du behöver är ett gummiband och ca 10 minuter per dag.Köp onlinekursen


Boka personlig konsultation


Köp endast gummiband

Vad är Spiral Stabilisering?

Spiral Stabilisering är en metod för att öka rörligheten i rörelseapparaten, lätta på trycket på leder och diskar och minska stelhet och värk genom att aktivera och stärka de spirala muskelkedjorna.
I vår dagliga livsföring så aktiveras de spirala muskelkedjorna för lite vilket kan orsaka både stelhet i nacke och axlar, huvudvärk, ryggvärk, dålig hållning och andra problem relaterade till rörelseapparaten. Även när vi är aktiva med träning och annan fysisk aktivitet så används oftast de vertikala muskelkedjorna. Därför kan man med spiral stabilisering se en ökad effekt av sin träning samt minskad skadefrekvens.
Metoden är ganska ny i Sverige men har funnits i över 40 år. Metoden är utvecklad av en Tjeckisk läkare som har blivit mycket uppmärksammad internationellt för sitt arbete.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Copyright © 2020 Evolutionary Health Sverige AB

Integritetspolicy

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.