Enskilt

Hur går enskild behandling till?
Kika in på mottagningen

Spiral stabilisering tränar och aktiverar dina spirala muskelkedjor vilket ger dig en rak och naturlig hållning som ökar din rörlighet och minskar trycket på dina diskar och leder. När rätt muskler aktiveras stabiliseras bålen och de ofta överbelastade musklerna i nacke, axlar och ländrygg tillåts slappna av. Övningarna som genomförs med speciella elastiska band är enkla att utföra och börjar med mycket lätt belastning och ökas efterhand där fokus ligger på korrekt utförande i lugn och avslappnad miljö.

Vid ditt första besök går vi igenom din historik och dina besvär och du får en genomgång av spiral stabilisering. Vi testar din förmåga att rekrytera dina spirala muskelkedjor och du får förslag på behandlingsplan en massageliknade behandling för att slappna av spända muskler och några anpassade övningar. Första besöket kostar 700kr och tar 60 min. Du kan också välja att uppgradera och välja mellan två startpaket med ytterligare 3 behandlingar och ett träningsband så du kan köra igång direkt med dina övningar.

Stora startpaket kostar 2595kr och innefattar första besöket och 3×45 min med mjukdelsbehandling och ett träningsband.

Lilla paketet kostar 1995kr och innefattar första besöket och 3×30 min med träning och ett träningsband.

I båda paketen får du tillgång till en plattform online via webb eller app med videos med dina individanpassade övningar så du kan fortsätta träna hemma ca 10-15 min per dag. Vi kommunicerar enkelt via plattformen och jag kan justera ditt program online. Nästa gång vi ses finslipar vi tekniken och utvecklar dessa och/eller lägger till fler övningar.

Läs mer om spiral stabilisering.

Priser
Nybesök 60 min 700:-
Stora startpaketet 2595:-
Lilla startpaketet 1995:-
Återbesök med mjukdelsbeh. 45min 600:-
Återbesök 3x45min 1650:- (150kr rabatt)
Återbesök endast träning 30min 450kr
Återbesök 3×30 min 1195:- (150kr rabatt)
Betala på plats med swish eller kort
Avdragsgillt som friskvård

Köp paket eller presentkort

Enskild mottagning på Skeppsdalsvägen 29A, Hudiksvall

Kontakta mig om du vill veta mer eller boka ett första besöken nedan.