fbpx

Villkor

FÖRETAGSINFORMATION

Evolutionary health Sverige AB
Org: 559190-2043
Momsnr: SE559190204301
Postadress (Ej returadress)
Skeppsdalsvägen 29A
82451 Hudiksvall
076 627 29 48
Kontakt

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt (moms) och övriga avgifter. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Genom att godkänna villkoren accepterar du att vi hanterar dina lämnade uppgifter enligt vår Integritetspolicy och att vi får kontakta dig för att förmedla våra tjänster. Information om hur du använder våra tjänster som till exempal inloggningsinformation skickas via e-post och vi rekommendar att du tillåter våra utskick så länge du är aktiv kund. Du har inte rätt till någon ersättning om du inte kan nyttja våra tjänster om vi inte kan kontakta dig.

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Leverans
Digital material levereras direkt. Fysiska varor skickas samma vardag om ordern mottagits före kl 12 och levereras normalt inom 1-2 vardagar.

Onlinekurser och onlinecoaching
Utrustningen levereras normalt med Postnords varubrev till din postlåda eller ombud och du får instruktioner via mail om hur du aktiverar ditt konto. Evolutionary Health Sverige AB tar inget ansvar för hur övningarna påverkar dig. Övningarna är när de är korrekt utförda väldigt säkra och används av massor av klienter för att rehabilitera problem i rörelseapparaten. Om du är osäker om programmet passar dig så kontakta oss före köp för en individanpassad bedömning eller prata med din läkare eller fysioterapeut innan du börjar med programmet. Du är själv ansvarig för hur du utför övningarna och ska inte göra något som gör ont.

Grundkurs och Fortsättningskurs

Grundkursen och Fortsättningskursen har ett färdigt program som startar när du loggar in i Nudge och anger din invite-id som du fått via mail. Kursen pågår i 60 dagar och då har åtkomst till plattformen under 90 dagar. Under kurserna sköter du sig själv på egen hand och det ingår ingen support. Önskar du mer hjälp kan du uppgradera till plus eller onlinecoachingen.

Grundkurs PLUS och Fortsättningskurs PLUS med teknikkontroll

För tillägget PLUS ingår teknikkontroll där du kan filma dig själv när du utför övningarna och skicka in en video per vecka där du får feedback och tips för att utföra övningarna rätt. Om du önskar mer support kan du uppgradera till onlinecoachingen med ett indivianpassat program och coachingsamtal.

Onlinecoaching
I onlinecoachingen får du ett individanpassat program där övningar och varianter anpassas efter dina behov och mål. Det ingår fri support via chat, en teknikkontroll per vecka och 2 coachingsamtal per månad. Då programmet är indvidanpassat så får du tillgång till plattformen först efter ditt första coachingsamtal. 

Inloggning och betalning

Inloggningsuppgifter skickas till din e-post och du kommer att ha två konton, ett här i webbshoppen för dina betalningar/prenumeration och ett separat till Nudge för den individuella coachningen. Du kan pausa eller säga upp prenumerationen innan betalning skett för kommande månad på sidan hantera prenumeration eller genom att kontakta oss. Ingen återbetalning sker för en påbörjad månad. Om du ångrar dig kan du skicka tillbaka utrustningen inom 14 dagar och få pengarna tillbaka minus kostnad för returhantering på 250 kr.

Frakt
Vi skickar din vara med Postnord eller DHL. Ev fraktkostnad visas i kassan innan du betalar. Returer sker på din egen bekostnad förutom i de fall vi skickat dig fel eller en felaktig vara. Innan du returnerar en ångrad/defekt/fellevererad vara bör du kontakta oss. Returen skickas till en speciell adress. För outlösta paket debiteras en kostnad om 250kr för frakt och returantering. Leveranser som går i retur räknas inte som ångerrätt.

Betalning
Betalning sker i kassan med valt alternativ. Du kan välja att betala allt på en gång med kort eller Swish. Vissa tjänster går också att betala månadsvis via automatiskt med Stripe eller manuellt med Swish.

Personupplysningar
Evolutionary Health Sverige AB behandlar persondata i enlighet med GDPR. Du kan när som helst välja att ta bort dina uppgifter. Senast tre år efter din senaste kontakt med oss så tar vi bort dina uppgifter. Uppgifterna sparas för att kunna utreda ev reklamationer.

Kortinformation
När du handlar hos oss behandlas betalningen av Swish eller Stripe. Stripe är en säker elektronisk betalningslösning för kortbetalningar. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk och krypteras via SLS/TSL.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad med SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara måste du kontakta oss innan den skickas.

Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela oss skriftligen eller muntligen om felet. Vi kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller fysiska produkter i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive fraktkostnader. Om du ångrar dig kan du skicka tillbaka utrustningen inom 14 dagar och få pengarna tillbaka minus kostnad för returhantering på 250 kr. Kunden står för returfrakt. Returen skickas till en speciell adress. Fyll i formuläret på sidan retur

Force majeure
Evohealth ska vara befriad från skadestånd och andra påföljder om fullgörandet av visst åtagande förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som Evohealth inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Exempel på befriande omständigheter är krigshändelse, naturkatastrof, arbetskonflikt, bojkott, blockad, blixtnedslag, eldsvåda, sabotage, myndighetsbestämmande/myndighetsutövande eller annan offentlig reglering eller ny lagstiftning, problem med posthantering, allmän knapphet på transporter, varor eller annan liknande omständighet, samt olyckshändelse av större omfattning