fbpx

Villkor

FÖRETAGSINFORMATION

Evolutionary health Sverige AB
Org: 559190-2043
Momsnr: SE559190204301
Postadress (Ej returadress)
Skeppsdalsvägen 29A
82451 Hudiksvall
076 627 29 48
Kontakt

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Leverans
Digital material levereras direkt. Fysiska varor skickas samma vardag om ordern mottagits före kl 11 och i mån av tid samma dag före kl 15 och levereras normalt inom 1-2 vardagar.

Träningsprogram och onlinecoaching
Evolutionary Health Sverige AB tar inget ansvar för hur övningarna påverkar dig. Övningarna är när de är korrekt utförda väldigt säkra och används av massor av klienter för att rehabilitera problem i rörelseapparaten. Om du är osäker om programmet passar dig så kontakta oss före köp för ett individanpassad bedömning och anpassning eller prata med din läkare eller fysioterapeut innan du börjar med programmet. Du är själv ansvarig för hur du utför övningarna och ska inte göra något som gör ont.

Villkor Onlinecoaching
Träningsbandet levereras normalt med Postnords varubrev till din postlåda. Du får tillgång till coachingplattformen (Truecoach) efter din första coachingsamtal och programmet startar när du fått bandet. Inloggningsuppgifter skickas till din e-post och du kommer att ha två konton, ett här i webbshoppen för din prenumeration och videobiblioteket och ett separat till Truecoach för den individuella coachningen. Du kan säga upp programmet innan betalning skett för kommande månad eller ändra nivå av coaching. Om din automatiska förnyelse misslyckas inaktiveras ditt konto tills du betalar. Ingen återbetalning sker för en påbörjad månad, men du kan upp- eller nedgradera och säga upp ditt konto från sidan ”webbutik/hantera prenumeration” eller genom att kontakta oss via mail. Om du nedgraderar till brons (utan individuell coaching) kommer ditt konto i Truecoach att inaktiveras och då får bara tillgång till videobiblioteket. Då programmet levereras digitalt direkt ger det inte någon ångerrätt.

Frakt
Vi skickar din vara med Postnord eller DHL. Ev fraktkostnad visas i kassan innan du betalar. Returer sker på din egen bekostnad förutom i de fall vi skickat dig fel eller en felaktig vara. Innan du returnerar en ångrad/defekt/fellevererad vara bör du kontakta oss. Returen skickas till en speciell adress. För outlösta paket debiteras en kostnad om 250kr för frakt och returantering. Leveranser som går i retur räknas inte som ångerrätt.

Betalning
Betalning sker i kassan med valt alternativ. Du kan välja att betala allt på en gång med kort eller Swish. Vissa tjänster går också att betala månadsvis via automatiskt med Stripe eller manuellt med Swish.

Personupplysningar
Evolutionary Health Sverige AB behandlar persondata i enlighet med GDPR. Du kan när som helst välja att ta bort dina uppgifter. Senast tre år efter din senaste kontakt med oss så tar vi bort dina uppgifter. Uppgifterna sparas för att kunna utreda ev reklamationer.

Kortinformation
När du handlar hos oss behandlas betalningen av Swish eller Stripe. Stripe är en säker elektronisk betalningslösning för kortbetalningar. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk och krypteras via SLS/TSL.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad med SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara måste du kontakta oss innan den skickas.

Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela oss skriftligen eller muntligen om felet. Vi kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller fysiska produkter i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive fraktkostnader. Då digitala produkter levereras direkt tillämpas ingen ångerrätt på dessa.

Returfrakten
Kunden står för returfrakt. Returen skickas till en speciell adress. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med returadressen.

Force majeure
Evohealth ska vara befriad från skadestånd och andra påföljder om fullgörandet av visst åtagande förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som Evohealth inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Exempel på befriande omständigheter är krigshändelse, naturkatastrof, arbetskonflikt, bojkott, blockad, blixtnedslag, eldsvåda, sabotage, myndighetsbestämmande/myndighetsutövande eller annan offentlig reglering eller ny lagstiftning, problem med posthantering, allmän knapphet på transporter, varor eller annan liknande omständighet, samt olyckshändelse av större omfattning